Menu
https://elqa.teilar.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-1gk-is-637.jpglink
https://elqa.teilar.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-2gk-is-637.jpglink
https://elqa.teilar.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-3gk-is-637.jpglink
https://elqa.teilar.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-4gk-is-637.jpglink
https://elqa.teilar.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-5gk-is-637.jpglink
https://elqa.teilar.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/elqa-top-6gk-is-637.jpglink
«
»
A+ A A-

Ημερολόγιο ELQA για Βιοαναλυτικά Εργαστήρια 2018

         ΕΤΟΣ 2018

  ΔΙΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - BIOLabs

ELQA PT PROGRAM - BIOLabs

ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ / ROUND

 
ΕΝΑΡΞΗ / START ΛΗΞΗ / END

1. ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ 

    (PHYSICOCHEMICAL- DRINKING WATER)

2. ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ 

    (ΜICROBIOLOGICAL- DRINKING WATER)

 

3. ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ 

    (PHYSICOCEMICAL-WASTE)

4. ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ 

    (ΜICROBIOLOGICAL-WASTE)

 K1: 02/04/2018

 

 K2: 11/06/2018

 

 K3: 03/09/2018

 

 K4: 26/11/2018

 K1: 14/04/2018

 

 K2: 23/06/2018

 

 K3: 15/09/2018

 

 K4: 08/12/2018

     

5. ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ 

    (MICROBIOLOGICAL-SEA)

 K2: 11/06/2018

 

 K3: 03/09/2018

 

 K4: 26/11/2018

 K2: 23/06/2018

 

 K3: 15/09/2018

 

 K4: 08/12/2018

     

6. ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 

    (ΜICROBIOLOGICAL- FOOD)

7. ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΣΑΛΜΟΝΕΛΑΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ 

    (SALMONELLA - FOOD)

8. ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΛΥΣΤΕΡΙΑΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

    (LISTERIA - FOOD)

 

 

 9. ΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ 

(ΗEAVY ΜETALS - DRINKING WATER)

10. ΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΛΥΜΑΤΑ

(ΗEAVY ΜETALS - WASTE)

K2: 11/06/2018

 

K3: 03/09/2018

 

K4: 26/11/2018

 

 

 

 

K4: 26/11/2018

K2: 23/06/2018

 

K3: 15/09/2018

 

K4: 08/12/2018

 

 

 

 

K4: 08/12/2018

 Τα Προγράμματα (9) και (10) προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ στα Προγράμματα (1) και (3) αντίστοιχα.


επιστροφή στην κορυφή

ELQA Programs        Phone: 2410 684 448        Mobile: 697 639 1477        FAX: 2410 684 650        E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.